2. გათქვიფეთ ოთახის ტემპერატურის უმარილო კარაქი მიქსერით. მონაცვლეობით ჩაუმატეთ დაფქული შაქარი, სიმინდის ფქვილი, პურის ფქვილი და თან განაგრძეთ თქვეფა. ურიეთ დაბალ სიჩქარეზე 1 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადართეთ მაღალ სიჩქარეზე და გააგრძელეთ თქვეფა 3-4 წუთის მანძილზე.
3. ამოიღეთ ცომი სადილის კოვზით და განათავსეთ ბურთულები უცხიმო საცხობ ლანგარზე 5-5 სანტიმეტრიანი დაშორებებით. აცხვეთ დაახლოებით 12-15 წუთის განმავლობაში, ნუ დაბრაწავთ ზედმეტად. კარგად გააცივეთ და გემრიელად მიირთვით!
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]