სადღესასწაულო ორცხობილები როგორ მოვამზადო?
2013-12-27, 1:52 PM
დაამატა: otiko-eredvi |
ნანახია: 1228 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 2
2 kala  
0 Spam
ამ ლინკზე ნახე: http://www.kulinaria.ge/%E1%83%A1%E1%83%90%E1%83%93%E1%83%A6%E1%83%94%E1%83%A1%E1%83%90%E1%83%A1%E1%83%AC %E1%83%90%E1%83%A3%E1%83%9A%E1%83%9D-%E1%83%9D%E1%83%A0%E1%83%AA%E1%83%AE%E1%83%9 D%E1%83%91%E1%83%98%E1%83%9A%E1%83%94.html

1 TT  
0 Spam
1. გააცხელეთ ღუმელი 190C გრადუსამდე.

2. გათქვიფეთ ოთახის ტემპერატურის უმარილო კარაქი მიქსერით. მონაცვლეობით ჩაუმატეთ დაფქული შაქარი, სიმინდის ფქვილი, პურის ფქვილი და თან განაგრძეთ თქვეფა. ურიეთ დაბალ სიჩქარეზე 1 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადართეთ მაღალ სიჩქარეზე და გააგრძელეთ თქვეფა 3-4 წუთის მანძილზე.

3. ამოიღეთ ცომი სადილის კოვზით და განათავსეთ ბურთულები უცხიმო საცხობ ლანგარზე 5-5 სანტიმეტრიანი დაშორებებით. აცხვეთ დაახლოებით 12-15 წუთის განმავლობაში, ნუ დაბრაწავთ ზედმეტად. კარგად გააცივეთ და გემრიელად მიირთვით!

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]