მომზადების წესი: მთელი ეს მასა ავურიოთ კარგად ერთმანეთში. სპეციალურ ფორმაში დავფინოთ პერგამენტი ქაღალდი და წავუსვათ მარგარინი. ჩავასხათ ცომი და გამოვაცხოთ 200 – 250 გრადუს ცელსიუსზე (ბისკვიტის მზაობა შევამოწმოთ ხის პატარა ჯოხით). ბისკვიტი გავაგრილოთ ფორმაში დაახლოვებით 2 -3 საათის განმავლობაში.
შემდეგ გავჭრათ შუაზე და სურვილისამებრს წავუსვათ ან თაფლი, ან ჯემი ან კიდევ მარგარინზე დამზადებული შოკოლადის კემი, თუმცა გირჩევთ ბისკვიტი კრემის გარეშე მიირთვათ, ძალიან გემრიელი გამოდის.
გემრიელად მიირთვით!
გამოხატეთ თქვენი მოსაზრება მოცემულ მასალაზე - კომენტარის სახით.