7:41 AM ბლინები ძროხის ხორცის ფარშით / blinebi dzrokhis khorcis farshit | |||||||||||||||
შემადგენლობა: საქონლის ფარში 300 გრ, რძე 0,5 ლ., ხახვი 2 თავი, კვერცხი 3 ცალი, შაქარი ნახევარი ს/კ, მარილი 1/4 ჩ/კ, კარაქი, ზეთი 1 ს/კ, მარილი და პილპილი, ფქვილი 0,5 ჩ/ჭ მომზადების წესი: კვერცხი ათქვიფეთ მარილსა და შაქართან ერთად. დაუმატეთ ნახევარი ჭიქა რძე და კვლავ ათქვიფეთ. ჩაყარეთ ფქვილი და ათქვიფეთ ერთგვაროვან მასას არ მიიიღებთ. კარგად გაახურეთ ტაფა, წაუსვით ცხიმი და დაასხით ცომი თხელ, თანაბარ ფენად. შეწვით თითოეული ბლინი ორივე მხრიდან. წაუსვით გამომცხვარ ბლინებს კარაქი. დაჭერით წმინდად ხახვი და მოხრაკეთ კარაქში. დაუმატეთ ფაში, მარილი, პილპილი და ხრაკეთ 10-15 წუთი. თითოეულ ბლინში ჩდეთ ხორცის გულსართი, დაკეცეთ კონვერტივით და შეწვით ორივე მხრიდან. ბლინები სუფრასთან შეგიძლიათ ბოსტნეულთან ერთად მიიტანოთ. გემრიელად მიირთვით!
| გამოხატეთ თქვენი მოსაზრება მოცემულ მასალაზე - კომენტარის სახით.მიმაგრება: სურათი 1
|
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
Загрузка...
|