გაეცანით ინტერნეტში ყველაზე პოპულარულ მასალებს აქ!
Загрузка...
მთავარი » 2016 » ოქტომბერი » 13 » ბლინები ძროხის ხორცის ფარშით / blinebi dzrokhis khorcis farshit
7:41 AM
ბლინები ძროხის ხორცის ფარშით / blinebi dzrokhis khorcis farshit






შემადგენლობა:
საქონლის ფარში 300 გრ, რძე 0,5 ლ., ხახვი 2 თავი, კვერცხი 3 ცალი, შაქარი ნახევარი ს/კ, მარილი 1/4 ჩ/კ, კარაქი, ზეთი 1 ს/კ, მარილი და პილპილი, ფქვილი 0,5 ჩ/ჭ

მომზადების წესი:
კვერცხი ათქვიფეთ მარილსა და შაქართან ერთად. დაუმატეთ ნახევარი ჭიქა რძე და კვლავ ათქვიფეთ. ჩაყარეთ ფქვილი და ათქვიფეთ ერთგვაროვან მასას არ მიიიღებთ.
კარგად გაახურეთ ტაფა, წაუსვით ცხიმი და დაასხით ცომი თხელ, თანაბარ ფენად.
შეწვით თითოეული ბლინი ორივე მხრიდან. წაუსვით გამომცხვარ ბლინებს კარაქი.
დაჭერით წმინდად ხახვი და მოხრაკეთ კარაქში.
დაუმატეთ ფაში, მარილი, პილპილი და ხრაკეთ 10-15 წუთი.
თითოეულ ბლინში ჩდეთ ხორცის გულსართი, დაკეცეთ კონვერტივით და შეწვით ორივე მხრიდან.
ბლინები სუფრასთან შეგიძლიათ ბოსტნეულთან ერთად მიიტანოთ.
გემრიელად მიირთვით!

მასალის წყარო


გამოხატეთ თქვენი მოსაზრება მოცემულ მასალაზე - კომენტარის სახით.



მიმაგრება: სურათი 1
ნანახია: 1168 | დაამატა: kulinariamzareuli | ტეგები: კულინარია, რეცეპტი, კულინარიული, kulinaruli, recepti, kulinaria, რეცეპტები, კულინარული, kulinariuli, receptebi | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]

გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით





Загрузка...